Remek fejlesztések Ózdon, ilyenek lesznek a házak a tóparton – képek

Megosztás

Ház a tónál, Sandra Bullockkal ugyan nem találkozhattunk, de Janiczak Dáviddal igen, aki bemutatta, milyen pozitív fejlesztések zajlanak éppen a tóparton, aminek sok ózdi fog örülni.

Janiczak Dávid, Ózd polgármestere számolt be a tóparti házak építéséről, amelyekre azt mondhatjuk, egyszerű de nagyszerű mind. Erről szól majd a 2024-es év.

“Amint arról korábban már beszámoltam, jövőre indul a fejlesztés a tó körül is. Idén azonban a tó bérlője maga folytatja a horgász turizmus fejlesztését, mely jelentősen beindult mióta gondos gazda kezébe került a feladat. Borbás Péter tájba illő mobilházakat vásárolt, és rendezett be, ezzel is ösztönözve a több napos időtöltést az ózdi horgásztó partján. A héten magam is megnézhettem és arról tudok beszámolni, hogy egyszerű, takaros, de minden igényt kielégítő hűtött-fűtött, nagy üvegfelülettel rendelkező, kényelmes, természetközeli házak lettek.

Bízom benne, hogy sokan igénybe fogják venni és ezért is ellátogatnak szeretett városunkba! Önökkel együtt pedig már nagyon várom a jövő évi fejlesztést, ami szerintem sokak számára kedvező lesz a tó környékén! Gyönyörű ez a része is városunknak!” – írta a polgármester.

Íme további képek arról, hogyan fog kinézni a tópart említett része.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek